Hereford sonnipörssi
Tammikuu 20, 2018, 04:29 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tervetuloa käyttämään Hereford sonnipörssiä!
 
   Etusivu   Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy  
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pihvilihan alkuperä.  (Luettu 1333 kertaa)
Lappalainen
Newbie
*
Viestejä: 3


Profiili
« : Huhtikuu 13, 2013, 11:44 »

Nyt aletaan puhumaan jo oikeista asioista. Tähän astiset hevosenliha höpinät ovatkin tuntuneet lähinnä lämmittelyltä.

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2013041216895480_ru.shtml

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ruoka/hollanti-vet%C3%A4%C3%A4-markkinoilta-pois-valtavan-liham%C3%A4%C3%A4r%C3%A4n-1.37090
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 13, 2013, 12:10 kirjoittanut Lappalainen » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!