Hereford sonnipörssi

Keskustelu => Hereford keskustelualue / Hereford Discussion => : PekkaLah October 08, 2014, 17:40: Avautumispalsta!
: PekkaLah October 08, 2014, 17:40
 Lisäsin vain jäsenille oman piilo palstan tuonne keskustelut valikkoon. Siellä voidaan porukalla haukkua esimerkiksi huonoa lihanhintaa ilman että lihatalojen pomot sitä täältä vahtaavat  ;D


: Vs: Avautumispalsta!
: Satu October 08, 2014, 19:04
Tarkoitit varmaan, että haukkua lihatalojen pomot  ???

Vai, keskittyneen kaupan pomot vai sekä ja että?

Eihän sitä tarvita kuin kierros markettien lihahyllyllä ja saa silmät pyöreenä ihmetellä mistä se "lisäarvo" kaupassa tulee lihalle? Esimerkiksi nautajauheliha reilu 8e /kilo ja luomunautajauheliha 18e/ kilo. Luomuhyvitys tuottajalle lasketaan kymmenissä centeissä!

Halvempi hinta kuluttajalle luo kysyntää ja parempi hinta tuottajalle luo tarjontaa, kaupan puheet luomun edistämiseksi on vitsi.

Riittääkö tämä avautumisen alustukseksi?: Vs: Avautumispalsta!
: Lappalainen October 12, 2014, 13:25
>Siellä voidaan porukalla haukkua esimerkiksi huonoa lihanhintaa ilman että lihatalojen pomot sitä täältä vahtaavat<

>Tarkoitit varmaan, että haukkua lihatalojen pomot<Esson Baariin piiloon purnaamaan ettei kukaan vaan erehdy luulemaan että nykyisessä tilanteessa olisi jotain korjattavaa tai asianosaisilla siihen kehitysehdotuksia?

Suosittelen lämpimästi keräämään niitä epäkohtia ja korjausehdotuksia julkiselle keskustelupalstalle ja varmuuden vuoksi lähettämään leikkeen keskustelusta niille lihatalojen pomoille sähköpostilla.


: Vs: Avautumispalsta!
: PekkaLah October 13, 2014, 20:57

Tuolla ameriikan hereford talk palstalla huutelevat, että tyhjistä poistolehmistä olis maksettu 2200 tollaria. Mahtaa olla lihasta pula.  ???

Hinnat täällä kyntää pohjamudissa. Tuet laskoo kuin ravinteet itämereen ja maksatukset siirtyilevät vuodella etiäppäin. Mahtaa olla vuoden-puolentoista päästä iloiset tunnelmat tälläkin palstalla. Maatalouskauppa ja muut saavat kyllä niin nenilleen. Hulluko tässä uskaltaa mitään hankkia. Siitossonni kauppa on ens kevväänä ihan stopissa. Käytellään vanhoja ja omia sonneja.  Tietenniin rahamiehiä ei haittaa, mutta sopivasti velallinen joutaa hattu kourassa pankinjohtajan juttusille. ;)


: Vs: Avautumispalsta!
: PekkaLah October 13, 2014, 21:08
Laitetaan vielä tuoretta musiikkia Wiskarilta, jotenniin käynäihin mielialoihin  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=wBYiTrANTBQSorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.