Tällä sivulla luetellut Suomen Herefordyhdistyksen jäsentilat harjoittavat lihan suoramyyntiä.

Jäsenet: mikäli harjoitat lihan suoramyyntiä voit ilmoittaa yhteystietosi tällä lomakkeella. Yhteystietosi julkaistaan tällä sivulla.

INKEREN KARTANO – PIHVIBOKSI

Pihviboxi on monipuolinen ja laadukas valikoima hereford-lihaa. Valitse puolikas (n. 15 kg) tai kokonainen (n. 30 kg) laatikko. Puolet sisällöstä on fileitä, paisteja ja suikalelihaa, toinen puoli jauhelihaa. Liha on käsitelty käyttövalmiiksi ja se on luutonta. Kaikki palat on pakattu kokonaisina vakuumiin, voit itse leikata sen esim. pihveiksi jo ennen mahdollista pakastusta. Lihoja on raakakypsytetty eli riiputettu kolme viikkoa. Jauhelihat jauhetaan jakelupäivänä. Jauheliha on noin kilon paketeissa, niitä voi kotona laittaa vaikka pienempiin pusseihin ennen pakastamista. Kun hankit pihviboxin, lihakauppaan ei tarvitse joka viikko mennä. Samalla tiedät, mitä syöt, ja bonuksena vielä osallistut ympäristön hoitotyöhön!
Inkeren Kartano / Henrik Jensen
Inkereentie 1027
25190 Pertteli
henrik.jensen@inkere.fi
www.inkere.fi
0400-124 364

LAIDUN HEREFORD

Laidun Hereford
Kauhajoentie 1175
64770 Äystö
marjut.ojanpera@laidunhereford.fi
www.laidunhereford.fi
045-157 1611

SALMENSUUN SATSI – KATTAVA LAJITELMA PIHVILIHAA

Salmensuun satsi painaa noin 30 kiloa. Puolet sisällöstä on paisteja, fileitä ja palapaistia, toinen puoli jauhelihaa. Liha on leikattu luuttomaksi ja on heti käyttövalmista. Kaikki palat on pakattu vakuumiin hyvän säilyvyyden takaamiseksi. Liha on helppo pakastaa ja näin laadukasta pihvilihaa on aina käden ulottuvilla.
Kysy myös metwurstia ja grillimakkaroitamme.
Salmensuun tila / MTY Toivonen Antti ja Toivonen Tero
Laanilantie 77, 21570 Sauvo
antti.toivonen@hereford.fi
www.salmensuu.com
02-4730 104; 0500-785 543

THORSVIK HEREFORD

Thorsvikista voit ostaa laadukasta lihaa suoraan tilalta! Herefordin liha on tummaa ja marmoroituvaa. Eläimet laiduntavat keväästä syksyyn pääosin luonnonlaitumilla. Tarjolla on esimerkiksi Thorsvikin lihalaatikko (15 kg), jauhelihaa ja kausittain grillimakkaraa. Toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse.
Thorsvik Hereford
02390 Sarvvik
thorsvik@thorsvikhereford.fi
www.thorsvikhereford.fi
0414425659